Activiteiten

Verzamelen, creëren, organiseren. Stuk voor stuk eigenschappen die Annie Teeuwen kenmerken en dus ook eigenschappen die u tegenkomt in en rond Bed & Breakfast 't Oude Nest.


     

Zo leidt Annie gasten van de Bed & Breakfast en ook groepen enthousiast rond in het door haar zelf opgebouwde poppenmuseum. Hier vertelt ze u aan de hand van honderden poppen, een historische schoolklas en een devotiehoek in geuren en kleuren de mooiste verhalen. Een bezoek aan het museum is enkel mogelijk op afspraak. Neem gerust contact op!

Proef de regio
Maar de passie van Annie reikt verder. Ze geniet er namelijk enorm van om u kennis te laten maken met de heerlijkste streekproducten. Ze verwerkt en weckt zelf groenten en eigen fruit op oma's wijze. Ook maakt ze zelf jam en fruit op likeur. Fameus is haar oma’s cake in de weckpot.

     

Met alle liefde zet Annie dan ook een ontbijt, lunch of diner voor u op tafel. En ook een lunchpakket voor onderweg behoort tot de mogelijkheden. Zowel voor gasten van de Bed & Breakfast als voor groepen. Uiteraard is een combinatie met andere groepsactiviteiten zoals een bezoek aan het poppenmuseum of een kookworkshop door Lemongrass | Culinair op Locatie mogelijk.

Als u geniet dan genieten wij ook!